Bemutatás Aktuális Elérhetőség Áraink Képek Megközelítés Jelentkezés

Ifjúsági Tábor Kemenesalján, nem csak gyerekeknek!
Újdonság!

Az Ausztria-Magyarország INTERREG IIIA 2004-2006 program keretében megvalósuló "Ifjúságturisztikai Centrum kialakítása Kemeneskápolnán I. ütem" című projekt résztvevője egyrészt a "Kemenesaljai Kistelepülésekért" Kht., mint beruházó, valamint osztrák partnere a Lafnitztaler Betriebs- und Veranstaltungs GmbH.
A program keretében 103 Millió Ft támogatás segítségével épült meg Kemeneskápolnán, az Ifjúságturisztikai Centrum, amely két szállásépületből, egy közösségi épületből, egy konyhát és éttermet magába foglaló épületből áll.
A centrumban 52 gyermek tud egyszerre ideális körülmények között különböző hasznos programokkal színesített kellemes napokat eltölteni.
Az osztrák partner már rendelkezik egy létesítménnyel, amely hasonló célzattal üzemel a Dél-Burgenlandi Buchschachen településen, így a tapasztalatok átadása, a cserekapcsolatokban rejlő lehetőségek, a folyamatos együttműködés lehetőségét teremtik meg.
A kemeneskápolnai beruházás 2009. július végén készült el, és az ausztriai Buchschachenben is természetesen szívesen várják az érdeklődőket. Két kiadvány és egy DVD segítségével kívánjuk bemutatni a projektet és felkelteni az érdeklődést mind a Kemenskápolnai Ifjúságturisztikai Centrum, mind pedig a Luftgrobm Buchschacheni központ iránt.
Célunk természetesen még az is, hogy bemutassuk azokat a természeti és egyéb érdekességeket, nevezetességeket, melyek miatt érdemes hozzánk ellátogatni, és amelyekre építve szervezzük programjainkat a kicsi és akár a felnőtt turisták, családok kedvét keresve szórakozási igényüket kielégítve.
Akiket várunk:

- 6-18 év közötti gyerekeket, fiatalokat
- osztályokat
- főiskolai csoportokat
- túrázókat
- aktív kikapcsolódásra vágyókat
- nyári táborozókat
- sportolókat
- klubokat
- ifjúsági közösségeket
- baráti társaságokat

Ifjúsági Táborunkat Celldömölk mellett, Kemenesalja gyöngyszeme, a Ság-hegy lábánál Kemeneskápolnán építettük. Négy épület áll vendégeink rendelkezésére:

- Közösségi épület: előadások, továbbképzések, oktatások, benti foglalkozások színtere
- Vendéglátó épület: 60 fős étterem és konyha
- Hálótermes szállásépület: két hálóterem 12-12 férőhellyel, két vizesblokkal
- 5 szobás szállásépület 28 férőhellyel, szobánként vizesblokkal

A tábor ideje alatt a gyerekek minden igényt kielégítő szolgáltatásban részesülnek és egész napos elfoglaltságot biztosítunk nekik. Az élménydús programokon kívül, sok érdekes kirándulás, kézműves foglalkozás, sport, lovaglás, kerékpártúra várja a résztvevőket. Megismerkedhetnek a növény-és állatvilággal, kellemes környezetben játszva tanulhatnak, mindezt számos szórakozás mellett a természet szeretetét szem előtt tartva. Célunk, hogy minél több gazdag emlékkel térjen haza minden egyes táborlakónk!

A Ság-hegy geológiai kincseit és borászati kultúráját (ez csak felnőtteknek ajánlott) is meg kell ismerni az idelátogatóknak!

E rövid kedvcsináló alapján látható, hogy táborunk alkalmas erdei iskolák, osztálykirándulások, nyári terepgyakorlatok, ökotáborok, zenei táborok, nyári edzőtáborok helyszínéül is.

Szolgáltatások

Elhelyezés: Új építésű tégla házakban, természetesen igény szerint sátor elhelyezés is lehetséges.

Ellátás: Melegkonyhás menüétkeztetés. Reggeli, ebéd, vacsora. 50 fő részére biztosítható.

Programok

2011-es programok

2011-ben tehetségi-, néptánc-, nyelvi- és zenei táborokat szerveztünk

Megközelítés

Térképek a tábor környékéről


Áraink

IRÁNYÁRAINK
(2012)


Szállás teljes ellátással (3 éjszaka felett)3.500,- Ft/fő/nap
Szállás teljes ellátással ( 3 éjszaka alatt)3.700,- Ft/fő/nap
Szállás étkezés nélkül 3 éjszaka felett2.100,- Ft/fő/éj
Szállás étkezés nélkül 3 éjszaka alatt2.300,- Ft/fő/éj
Egyéb szolgáltatás egyedi megállapodás alapján lehetséges
(buszbiztosítás, lovagoltatás, sport, fürdői szolgáltatások a környéken...

Az autóbusz költsége Celldömölkre: egyedi megállapodás alapján

Az általunk szervezett táborok költsége a fentieken kívül a biztosítandó eszközök, pályák, szakemberek költségével növekszik!

Elérhetőség

Maráczi Zsolt
Kemenesaljai Kistelepülésekért Kht.
Ügyvezető
Tel.: +36/70/2208592

Email: maraczizs@gmail.com
Honlap: www.kemenesvidek.hu

Igény esetén reklámanyagokat küldünk!